Search
Close this search box.

KONTAKT & ÖPPETTIDER

sjalvportratt 2023 001 lofi fotograf ristenstrand norrkoping - Fotograf Ristenstrand i Norrköping
fotograf ristenstrand kontor exterior 001 lofi fotograf ristenstrand norrkoping - Fotograf Ristenstrand i Norrköping

Hej! Fotograf Ristenstrand drivs av mig, Anders Ristenstrand. Jag arbetar med drönarfoto, arkitekturfoto, produktbilder, porträtt och dokumentation.

Bland uppdragsgivarna återfinns företag, privatpersoner, kommuner och statlig verksamhet. Mina favoritverktyg är min drönare, mina kameror samt min 360-kamera, som jag använder för att skapa virtuella rundturer. Det bästa med att vara fotograf är dels att jag får möta fantastiska människor och dels att det ger mig tillträde till platser och verksamheter jag annars inte kunnat besöka.

Att få fotografera medarbetarporträtt i en mekanisk verkstad eller en renovering av ett vattenverk. Eller få chansen att besöka Astrid Lindgrens lägenhet. Att dokumentera på en byggarbetsplats eller att plåta produktbilder där jag kan stänga in mig i en fotostudio och sätta det perfekta ljuset. Därför är jag fotograf.

Jag utgår ifrån Norrköping men tar uppdrag både i och utanför Östergötland.

Fotograf Ristenstrand är medlem i Svenska Fotografers Förbund (SFF) och följer branschens riktlinjer kring arvoden och kvalitet. Följ mitt arbetet i min blogg, på Instagram eller via LinkedIn.

KONTAKT

E-post: anders@ristenstrand.se
Telefon: 073-586 20 80
Besöksadress: Gamla Torget 8, 602 32 Norrköping. 
Öppettider: Måndag-fredag 9.00-17.00 (fotografering måste alltid förbokas!)