Produktfoto – Henmark Apparel

Knappar Henmark Apparel byxor

Henmark Apparel är ett klädföretag i Norrköping som nyligen lanserat sin webshop där de säljer funktionskläder. En dag när jag kom in på mitt kontor efter flera månaders hemarbete, visar det sig att Fritjof och hans kollegor flyttade in i kontoret bredvid mitt. Inte nog med att det flyttat in nya trevliga kollegor. Med hjälp av Dennis har de lyckats fixa fram en passande lokal uppe i ett tornrum som vi kan använda som popup-studio!

På temat svart, fotade jag deras tröja i merinoull samt vandringsbyxa. Detaljerna fotade jag med ett gammalt makroobjektiv som inte varit framplockat sedan min fota-insekter-med-makroobjektiv-period för 8 år sedan. (En sådan har vi väl alla haft?) Ljussättningen bestod av en Profoto B1 med snoot för skarpa skuggkanter och rejäl kontrast.

Tack Henmark för uppdraget och lycka till med försäljningen. Kan intyga att funktionsbyxorna är grymt sköna och funktionella!

relaterade inlägg

Cirkusfamiljen – Norrköpings stadsmuseum

Titel: Cirkusfamiljen – 40 år med Norrköpings ungdomscirkusPlats: Norrköpings stadsmuseumÅr: 2019Min roll: Grafisk formgivare av utställning, foto, marknadsmaterial/affisch, fotograf, produktion tryckfärdiga original Norrköpings ungdomscirkus firade

Läs mer »

Behöver du en fotograf i Norrköping och Östergötland?
Välkommen att kontakta Fotograf Ristenstrand!