Search
Close this search box.

Ny bildbank

Kommunikatörer och företagare! Händer det att ni saknar en bra bild till er nyhet eller ert pressmeddelande? Nu lanserar jag min nya uppdaterade bildbank med möjlighet att köpa och ladda ner bilder omgående!

I bildbanken hittar man bland annat miljöbilder, stadsvyer, drönarbilder och bilder från aktuella byggprojekt. Bilderna är framförallt från Norrköping, Linköping och andra delar av Östergötland.

Gör ett besök och se om ni hittar något. Jag erbjuder licenser i två nivåer:

Engångspublicering – digitala plattformar

Beskrivning: Denna licens ger köparen rätt att använda den digitala bilden för en engångspublicering på digitala plattformar och sociala medier. 

Användningsområde: Idealisk för användning på webbplatser, bloggar, sociala medier, presentationer och andra digitala medieplattformar.

Restriktioner: Licensen tillåter inte användning för tryckta medier och förbjuder redistribution eller försäljning av bilden som en fristående produkt. 

Royaltyfri användning – högupplöst digital fil

Beskrivning: Denna licens ger köparen rätt att använda bilden fritt i avsändarens samtliga kanaler. Gäller även som pressbild.

Användningsområde: Anpassad för tryck, pressbilder eller webb.  

Restriktioner: Licensen tillåter inte redistribution eller försäljning av bilden som en fristående produkt

En nedladdningslänk mailas omgående efter köp. 

Länk till bildbanken

relaterade inlägg

EMS – Scenkonstmuseet

Årets första uppdrag blev att dokumentera utställningen om Elektronmusikstudion (EMS) på Scenkonstmuseet i Stockholm. Uppdragsgivare och formgivare var Cedervall Arkitekter. EMS firar i år 60-år,

Läs mer »

Behöver du en fotograf i Norrköping och Östergötland?
Välkommen att kontakta Fotograf Ristenstrand!