In i dimman – Vilbergen, Norrköping

Vilbergen centrum i Norrköping

– Det blir nog balla drönarbilder i den täta dimman, tänkte jag en tidig oktobermorgon.

Sagt och gjort. Ner med drönare och kamera i väskan och upp på cykeln. Först stannade jag till vid ett bygge i Ektorp. Jag startade drönaren, lyfte några meter upp i luften och vips så såg jag absolut ingenting! Varken drönaren eller något på skärmen då dimman var alldeles för tät. Dessutom immade linsen igen så allt blev än värre…

Jag fortsatte istället ut mot Kättsätter och vattentornet där jag fick några stämningsfulla bilder nere från marken. På väg hem stannade jag till i Vilbergen centrum som är ett klassikt förortscentrum som byggdes under 60-talets miljonprogram. Efter en promenad i området fick jag ändå med mig en del trivsamma bilder, även om det inte var de som jag hade räknat med.

relaterade inlägg

Behöver du en fotograf i Norrköping och Östergötland?
Välkommen att kontakta Fotograf Ristenstrand!