Frängsbo skola, drönarfotografering Åtvidaberg

Drönarbild av Frängsbo skola, Åtvidaberg.

Under sommaren spenderade jag och familjen många dagar vid vårt torp, Fagerhult, på gården Frängsbo utanför Åtvidaberg. Jag passade då på att sätta in en annons samt få en artikel skriven om mig i lokaltidningen Åtvidabergsplatsen. Det resulterade i ett gäng drönarfotograferingar under sommaren i trakterna kring Åtvidaberg. Bland annat hos grannen Per i Frängsbo Skola. Man kan verkligen inte klaga på läget där det ligger helt inbäddat bland all skog och hagmark.

Har du ett hus, en gård eller ett fritidshus som du skulle vilja ha en drönarbild över? Kontakta mig här så löser jag det! 

relaterade inlägg

Ursäkta röran – Arbetets museum

Titel: Ursäkta röran – omställning pågår Plats: Arbetets museum År: 2017 Min roll: Grafisk formgivare av utställning, produktion av marknadsmaterial/affischer Många känner att arbetstempot blivit

Läs mer »

Cirkusfamiljen – Norrköpings stadsmuseum

Titel: Cirkusfamiljen – 40 år med Norrköpings ungdomscirkusPlats: Norrköpings stadsmuseumÅr: 2019Min roll: Grafisk formgivare av utställning, foto, marknadsmaterial/affisch, fotograf, produktion tryckfärdiga original Norrköpings ungdomscirkus firade

Läs mer »

Behöver du en fotograf i Norrköping och Östergötland?
Välkommen att kontakta Fotograf Ristenstrand!