Drönarfilm – SLS Kyla Värme Energi

För några dagar sedan hörde Therese från företaget SLS Kyla Värme Energi AB av sig om att hon ville dokumentera en lastning och transport av tre stora kylanläggningar. Snabba puckar!

Idag var jag på plats och fotade, filmade och flög drönare. Först fotade och filmade jag på plats vid deras fabrik i Norrköping. Innan de tre lastbilarna åkte iväg stack jag iväg med bilen för att bege mig till den plats utanför Svärtinge jag rekat. Jag bad en av chaufförerna att skicka ett sms för att veta när de var på väg.

Väl på plats kände jag dock att det fanns en plats lite tidigare på rutten som nog skulle passa ännu bättre, och chauffören hade ju inte sms:at. In i bilen, ut på vägen och tillbaka några kilometer. Men döm av min förvåning när jag ser lastbilarna. Panik! Bara att vända om, ta sig förbi lastbilarna och hitta en ny plats. Det fick bli i Finspång där jag fick ett par riktigt bra filmer med drönaren. Se resultatet här!

relaterade inlägg

Sandtorp i Norrköping. Fotograf Ristenstrand 2023.

Sandtorp i norrköping

Sandtorp i Norrköping är en relativt ny stadsdel mellan Klockartorpet och Kneippen. Byggnationen inleddes för drygt tio år sedan under namnet Kneippen Syd och sedan

Läs mer »

Behöver du en fotograf i Norrköping och Östergötland?
Välkommen att kontakta Fotograf Ristenstrand!